Steven Bakker

Mijn naam is Steven Bakker, 24 jaar jong en wonend in Alphen aan den Rijn. Ik ben een sociale jonge vent die met veel passie en professionaliteit zijn werk doet. Als ik ergens voor ga dan ga ik daar met 100% volle overtuiging mee aan de slag. Ik denk in oplossingen en heb veel ervaring met het maken en onderhouden van websites. Ik heb veel ervaring met het bespreken van de wensen van klanten.

Alle websites worden met zorgvuldigheid gemaakt. Een website is bij mij pas af als alle wensen en wensen voldoen. Ik zelf maak muziek en dat is een creatief proces. Dat is het fijne van dit werk. Ik kan bij het maken van een website ook creatief bezig zijn en dat is wel een groot pluspunt van het werk dat ik nu doe!

Steven Bakker is de eigenaar van de Webbakkerij

Mijn workflow

Ik werk altijd in een bepaalde volgorde wanneer ik aan een project begin. Zo kan ik alles georganiseerd houden en het zorgt ervoor dat ik over het project, goed contact kan houden met de klant om zijn of haar wensen te voldoen.

Voorbereiding

Samen met jou bespreken we wat jij graag wilt als website.

Design

Ik ga een ontwerp maken met jouw wensen.

Development

Na goedkeuring van het design, ga ik de website maken.

Opleveren

Nu is het alleen nog opleveren van de website.

Software

Dit zijn een van de vele software die ik gebruik om mijn werk te verrichten.

Wil je meer over mij weten of gelijk aan de slag