De Brillenbar in Alphen aan den Rijn heeft een moderne uitstraling gekregen met de nieuwe website
Over het project

Brillenbar

De Brillenbar website mocht een moderne look-and-feel. De vorige website bestond al enkele jaren en was voor het laatst in 2011 aangepast. Het was hoog tijd voor een nieuwe website die duidelijk laat zien wat de Brillenbar is. De Webbakkerij heeft ervoor gezorgd dat de website weer een nieuwe, moderne uitstraling heeft gekregen. Het is een website met informatie over het bedrijf en de eigenaar. Een bedrijf met een erg persoonlijke aanpak. De klant wilde dat het persoonlijke meer naar voren kwam en dat heb ik in goed overleg op de website neer kunnen zetten. Ik ben erg dankbaar voor de kans die ik kreeg om een moderne en persoonlijke website neer te zetten voor de Brillenbar.

Wat heb ik gedaan voor de Brillenbar?

Ik was klant bij de Brillenbar. Toen de eigenares hoorde dat ik een eigen webbedrijf had, werd het beeld steeds scherper gesteld. Voor ons alle twee! De Brillenbar had een nieuwe website nodig en daar kon ik bij helpen. Nu de nieuwe website online staat, kijk ik terug op een leuke ervaring om dat persoonlijke aspect er in te brengen. En een tevreden klant: de Brillenbar krijgt veel positieve reacties van haar klanten. En dat maakt het leuk!
De Brillenbar in Alphen aan den Rijn is een brillenzaak die een moderne website nodig had. De Webbakkerij heeft deze site gemaakt

Wil jij ook een nieuwe website of iets anders?