Een goede website laten maken, social media of online marketing onderhoud?

Wij gaan samen kijken wat voor jou de beste aanpak is. 

Problemen met je website

Een website laten maken? Wat komt erbij kijken? Wat moet er op je website om een duidelijk beeld te geven over wat jouw bedrijf doet? Waarom krijgt de concurrentie wel bezoekers? Hoe komt jouw website op de eerste pagina bij de zoekmachines? Wat zou je anders kunnen doen? Ziet het er professioneel uit?

Dit soort vragen komen vaak voorbij. Je hebt een website maar je krijgt er niet mee wat je had verwacht. Ik deel mijn kennis met jou om een goede website te maken binnen 14 dagen. 

Website laten maken door de Webbakkerij
Website laten maken zorgt voor meer klanten

Oplossing voor jouw website

Wil je een nieuwe website maken? Dan gaan wij samen kijken wat het beste past bij jouw bedrijf. Wil je je huidige website aanpassen? Dat is ook geen probleem. Of wil je dat alleen de teksten zoekmachinevriendelijk (SEO) worden? Dan help ik jou met teksten schrijven. Dan kijk ik ook gelijk of alle afbeeldingen een alt-tekst hebben zodat je nog beter zal gevonden worden door zoekmachines! Ik zorg ervoor dat jij een moderne online uitstraling hebt die past bij jouw bedrijf. Wanneer je website niet van deze tijd is of als bedrijf helemaal geen site hebt, dan verlies je bezoekers en dus mogelijk klanten. Daar gaan wij samen aan werken!

Meer online bezoekers

Je hebt bij mij een nieuwe website laten maken. Gefeliciteerd! Zo zorg je dat jouw bedrijf gevonden wordt. Je krijgt meer bezoekers en dus ook zo potentiële klanten. Je website valt op en wordt online gedeeld.

Ik ga voor jou aan de slag om de website up-to-date te houden, mobiel-vriendelijk en vindbaar.

Geniet ervan! Dat doe ik ook. Want jouw succes is daarmee mijn succes.

Nieuwe website nodig?
Waar wacht je nog op?

Verbeteren van jouw social media

Wil je hulp om berichten te bedenken op  social media. Of vind je dat je weinig mensen bereikt via Facebook, Instagram of LinkedIn? Haal je weinig likes met je posts? De Webbakkerij helpt! En dat is geen gebakken lucht.

De Webbakkerij gaat met jou kijken naar een goed social media plan

Oplossing voor jouw social media

Ik ga samen met jou bepalen wat je moet laten zien op social media? Wat is jouw nichemarkt? Wat is dan jouw doelgroep? Wat vindt de doelgroep belangrijk om te zien? Gebruik je teveel tekst? Wist je dat social media ook helpt om gevonden te worden door de zoekmachines? 

Samen maken we een plan met content wat past bij jouw bedrijf en jouw markt.

Aanpak voor betere social media score

We gaan nu het plan wat wij samen hebben gemaakt, uitwerken en dan testen. Want meten=weten. Dat is de weg naar goede resultaten. Posts krijgen meer likes, je krijgt nieuwe reviews van mensen op je social media en je posts worden gedeeld. Jouw social media zorgt voor betere naamsbekendheid voor je bedrijf. Bezoekers worden klanten.

Social media posts worden meer gezien en gedeeld

Ik wil mijn social media gaan verbeteren

Probleem met jouw online marketing

Wil je graag elke maand een nieuwsbrief eruit sturen naar je klanten? Wil je als iemand een bestelling heeft geplaatst dat die persoon na de bestelling een review achterlaat over het product? Dat klinkt natuurlijk als een goed idee. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Wat heb je daarvoor nodig? Ik help je daarbij.

Oplossing online marketing

E-mail marketing is voor elk bedrijf van belang, of je nou B2B, B2C of zelfs een non-profit organisatie bent. Communicatie is een van de belangrijkste onderdelen van een succesvol bedrijf en met e-mail marketing kun je makkelijker communiceren met bestaande en nieuwe klanten. E-mail marketing is een goedkope manier om contact te houden met jouw klanten en bezoekers.

Ik ga voor jou aan de slag om jou in contact met je klanten te houden. Zo zorg je ervoor dat je relevant blijft voor jouw doelgroep en klanten.

Verzenden maar!

De eerste maillijsten staan klaar en jouw klanten blijven op de hoogte wat er in jouw bedrijf gebeurt. Ik zorg ervoor dat het systeem 24 uur per dag werkt en automatisch nieuwsbrieven verstuurt zonder dat jij er verder wat aan moet doen. Dat is nog eens passief inkomen.

Ik wil aan de slag met online marketing!